0
veilig betalen
0
22/03/2021

JOSH V viert 10-jarig bestaan

josh-v-10-jarig-bestaan-josh-veldhuizen

JOSH V bestaat deze maand tien jaar en dat moet gevierd worden! Van 22 tot en met 31 maart 2021 wordt er tien dagen lang feest gevierd. Wat kun je van ons verwachten? Speciale winacties, exclusieve kortingen en on- en offline acties (waaronder een Instagram live sessie). Josh Veldhuizen zal haar business story vertellen in de masterclass ‘Van modemeisje met een missie tot succesvol CEO van een mode-imperium’. Het tiendaagse feest wordt afgetrapt met de lancering van de limited edition JOSH V 10 years collectie! Deze collectie is verkrijgbaar via de webshop en de lokale JOSH V Partner Stores.

How it started – Modemeisje met een missie

In 2011 werd JOSH V opgericht door de Amsterdamse modeontwerpster Josh Veldhuizen en kreeg meteen een vliegende start door haar eigen reality tv-programma Modemeisjes met een missie op RTL5. Naast dat Josh het tv-format zelf geschreven had, speelde ze zelf een hoofdrol met het opzetten van haar eigen modelabel. Het programma was een groot succes en bracht ook nog eens innovatie met zich mee – voor het eerst werden Twitter berichten tijdens een serie in beeld gebracht.

How it’s going – JOSH V door de jaren heen

Het vernieuwende karakter heeft JOSH V ver gebracht. Dankzij de focus op doordachte marketingcampagnes, het hebben van een hoog serviceniveau en het gebruiken van nieuwe technologieën is JOSH V inmiddels uitgegroeid tot een succesvol fashion brand. De missie van JOSH V is ‘making all women look and feel spectacular’. Hierbij draait het om body positivity, diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid. De collecties zijn (naast de webshop) in inmiddels 400 partnerstores in negen verschillende landen te koop! Hoe dit tot stand is gekomen? Hieronder een aantal van de hoogtepunten:

Eerste designed by collectie
Voor het eerst in de geschiedenis brengen een ontwerpster en een influencer samen een collectie uit. Deze samenwerking was met niemand minder dan influencer en YouTuber Mascha Feoktistova (@beautygloss). Samen met Mascha zijn er twee zomerjurken ontwikkeld. Een lange maxi-jurk en een korter cocktail model. Het idee achter deze collectie was om een betaalbaar, vrouwelijk en comfortabel design in de JOSH V collectie op te nemen. De BGxJV jurken waren een groot succes!

josh-v-mascha-feoktistova-beauty-gloss-jvxbg-jurken

Passen terwijl de bezorger wacht
JOSH V hanteerde als één van de eerste een nieuwe bezorgoptie waarbij de bezorger meerdere maten meeneemt en wacht terwijl je de kleding past. Binnen drie uur werd je bestelling geleverd, thuis kon je verschillende maten passen en de bezorger wachtte 20 minuten in de auto tot je de geschikte maat had gevonden. JOSH V bood deze mogelijkheid aan om de customer experience in de webshop te optimaliseren.

Curvy collectie
In 2019 lanceerde JOSH V haar eerste curvy collectie samen met influencer Mascha Feoktistova van Beautygloss. Deze collectie kondigt de start aan van nieuwe pijlers waar alle collecties aan moeten voldoen: body positivity, diversiteit en inclusiviteit. Dit jaar is maat 2XL aan de volledige collectie van JOSHV toegevoegd. Door de collecties in maat XS tot 2XL uit te brengen, kunnen nog meer vrouwen zich prachtig voelen in de kleding. De missie ‘making all women look and feel spectacular’ komt hierbij nog beter tot zijn recht.

josh-v-10-jarig-bestaan-isadee-essentials-denim

JOSH V Home & lifestyle
Eind 2020 was het dan eindelijk zover: JOSH V kon haar home & lifestyle plannen bekend maken doormiddel van een range producten en merken die tot Josh haar favorieten behoren. Vanaf volgend jaar zal deze collectie aangevuld worden met eigen producten!

How it’s going to be – Toekomstvisie

In de toekomst zal JOSH V zich verder ontwikkelen tot volledig allround lifestylemerk en platform met uiteenlopende productgroepen. Daarnaast staan nieuwe collectielijnen op de planning, waaronder home-, active-, en sleepwear. Ook op het gebied van duurzaamheid blijft JOSH V stappen maken, onder andere met de toevoeging van CONSCIOUS items. De lancering van deze duurzamer geproduceerde artikelen zal later dit jaar plaatsvinden.

Josh Veldhuizen, CEO en modeontwerpster bij JOSH V: “De afgelopen tien jaar is JOSH V van start-up doorgegroeid naar een scale-up. De komende tien jaar wil ik met JOSH V uitgroeien tot een gerenommeerd, allround lifestylemerk binnen Nederland én internationaal verder uitbreiden. Het doel is om over tien jaar met JOSH V in 25 verschillende landen in de winkels te liggen – mits het op een duurzame manier kan gebeuren, waarbij de kwaliteit van onze collecties gewaarborgd blijft. Mijn ambitie met JOSH V is namelijk niet om de grootste te zijn, maar om de beste te zijn.