0
veilig betalen
0
13/09/2021

Preggy Proof Essentials

josh-v-preggy-outfit-josh-veldhuizen-blush-suit

Hi mommy-to-be! Gefeliciteerd met het kleine wonder dat groeit in je buik. Jullie hebben ongetwijfeld net het mooie nieuws bekend gemaakt aan de wereld en nu begin je je baby-belly steeds meer te zien. Je kleding gaat wat strak te zitten en dit betekent dat het hoog tijd is voor een nieuwe 'Preggy Proof' garderobe. Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet om je te helpen bij het samenstellen van je zwangerschapsgarderobe. Classy en comfy items die je nu, maar ook zeker na je zwangerschap kunt dragen!

Stick to your own style, oversized is on-trend 

Stick to your style –  Het belangrijkste is dat je items shopt die bij jouw eigen stijl passen en die je ook na je zwangerschap door kan dragen. Als jij kleding draagt waarin jij je goed voelt straal je nog meer. Voor een classy look is de JV CHARLINE Blouse perfect voor jou! Combineer de blouse met een stretchy rok en een paar mooie hakken voor een complete classy look. Hou je meer van een stoerdere look? Kies dan voor het JV TEDDY ONE LOVE T-shirt en combineer deze met een comfortabele broek met sneakers voor een ultiem coole mommy-to-be look. Deze items laten tijdens je zwangerschap je groeiende buik goed uitkomen. Na de zwangerschap kun je de items oversized dragen. Oversized is helemaal upcoming dus je bent ook na de zwangerschap helemaal on-trend!

josh-v-preggy-proof-josh-veldhuizen-active-wear

Comfy shoes 

Sneakers, ankle boots & biker boots are your best friends! Comfortabele schoenen zijn tijdens je zwangerschap een echte must-have en maken je outfit helemaal af. Kies de JV LULU Boots voor een stoere, maar comfy look. Heb je een feestje of ga je liever voor een chiquere look? Kies dan voor de JV LEANNA Boots met een wat dikkere hak, zodat je toch lekker loopt. Hou je meer van een sporty look? Ga dan voor de JV LUCA of de JV LACY Sneakers. Comfort = Key.

Preggy proof business wear

Je business look moet netjes zijn, maar tegelijkertijd ook lekker zitten. Kies voor items met veel stretch om de hele dag comfortabel te kunnen werken. Combineer de JV JUNO Rok met de JV BLOOM Blazer voor the perfect Preggy Proof business look. Maak je look compleet met de JV WALKER Sneaker of de JV LEANNA Boots voor een comfortabele, maar elegante look. 

josh-v-preggy-proof-josh-veldhuizen-essentials

Layering is key 

Cozy & Comfy. Ben je op dit moment zwanger? Dan is het heerlijk om laagjes te dragen, zodat wanneer het zonnetje begint te schijnen je iets uit kan doen. Comfort tijdens je zwangerschap staat voorop. Wij adviseren het JV SUZE Vest om er super stijlvol uit te zien, maar je toch heerlijk comfy te voelen. Kies voor de JV SOOF Poncho en je bent helemaal ready voor een wandeling in de stad of door het park. 

Baby on board

Na je zwangerschap is het heerlijk om comfortabele kleding te dragen. Kies voor de JV SHAY Trui gecombineerd met de JV PHILI Broek voor een trendy homewear look. 

Moet je toch de deur uit kort na je bevalling? Draag dan de items die je hebt gekocht tijdens je zwangerschap. Deze items vallen nu oversized en zitten daarom extra comfortabel. Gaat jou voorkeur uit naar een broek? Kies dan voor de JV JAZZ Broek. Deze bevat stretch en valt hoger in de taille.

Een grote tas voor alle ‘baby essentials’ is natuurlijk een must als je de deur uit gaat met de kleine. Kies voor een hippe fashionable luiertas zoals de JV GAYA Tas. Deze tas bevat alle ruimte en is ook nog eens super trendy.

josh-v-preggy-proof-josh-veldhuizen-cognac-blouse

Ben je benieuwd naar alle Preggy Proof Essentials? Ontdek de selectie van Josh voor meer inspiratie en shine binnenkort in je nieuwe Preggy Proof outfit!