0
veilig betalen
0
8/06/2018

Sporten in stijl

josh-v-sporten-stijl-active-wear-mob

Get fit and fabulous! Ook in de sportschool kan de perfecte outfit niet ontbreken. Tegenwoordig zijn er heel veel leuke items die je kunt dragen wanneer je gaat sporten. Wij hebben de leukste sport items voor je op een rijtje gezet. Let’s empower each other!

Sport musthaves

Sporttop

Een mooie sporttop mag natuurlijk niet ontbreken! Draag wanneer je gaat sporten bijvoorbeeld een leuk T-shirt met quote. Dit is altijd een goede keus! Je maakt jouw T-shirt extra speciaal wanneer je er aan de onderkant of aan de zijkant een leuke knoop in maakt. Dit is tegenwoordig super populair, maar ook heel erg sportief! Je kan ook kiezen voor een mooie sport BH. Deze kun je perfect combineren met een sport broek in dezelfde print. Je sport outfit is dan direct compleet! De sport BH biedt daarnaast ook nog extra ondersteuning. Vind je een sport BH toch iets te bloot? Draag dan een top over je BH die aan de zijkant open is. De sport BH is dan nog steeds zichtbaar en er ontstaat een leuk geheel.

josh-v-sporten-stijl-active-wear-team

Sportschoenen

De zoektocht naar de juiste sportschoenen is soms een uitdaging. Je schoenen moeten jouw voeten ook ondersteunen, maar het is ook leuk als ze er mooi uit zien. Wanneer je niet de juiste schoenen kiest, loop je kans op een blessure. Zorg ervoor dat de schoenen je voeten goed omsluiten, maar de schoenen mogen niet te strak zitten. Daarnaast moeten ze ook lekker zitten. Wanneer schoenen knellen of pijn doen, kun je beter een ander paar kiezen. Let er ook op dat de schoen is gemaakt van een ademend materiaal en dat er sprake is van genoeg demping. Een extra tip: koop je sportschoenen altijd aan het einde van de middag. Je voeten zijn dan een beetje opgezwollen en zo weet je zeker dat de schoenen later niet te krap zullen zitten.

josh-v-sporten-stijl-active-wear-black

Sportbroek

Wanneer je jouw perfecte sporttop hebt gevonden, kun je op zoek gaan naar een sportbroek. Vaak vormen de top en de broek namelijk een leuke set. Vooral de legging is tegenwoordig erg populair. Deze zit strak om je lichaam en je kunt er daardoor goed in bewegen. Ook hier zijn er weer verschillende kleuren en prints beschikbaar.

josh-v-sporten-stijl-active-wear-tops

Hoodie

Wanneer je gaat hardlopen in de ochtend of avond, kan het soms een beetje fris worden. Een lekkere warme hoodie is dan de perfecte oplossing. Deze trek je makkelijk aan over de rest van je kleding en de trui zit lekker tijdens het lopen. De hoodie is bovendien ook super fashionable. Kies bijvoorbeeld een trui met een leuke print of een mooie kleur. Ook een hoodie met jouw favoriete merk of logo is super populair. Je kunt de hoodie ook laten matchen met je sportbroek en sporttop. Totally on trend!

josh-v-sporten-stijl-active-wear-sweater

Do’s bij het sporten

Draag altijd sportkleding die lekker zit. Wanneer je de hele tijd moet bewegen en intensief aan het sporten bent, is het belangrijk dat je niet aan je outfit hoeft te denken.

  • Kies voor een outfit waar je blij van wordt. Dit zorgt voor meer motivatie tijdens het sporten!

  • Neem naar de sportschool ook een handdoek en drinkfles mee. Zo blijf je lekker fris. Bovendien kun je deze items matchen met jouw outfit. Een win-win situatie dus!

  • Kies sportkleding die is gemaakt van een ademende kwaliteit. Zo blijf je er ook tijden het sporten goed uitzien!

  • Kies voor sportkleding in een donkere kleur. Zweetvlekken vallen dan minder snel op. Zo ziet je outfit er na het sporten ook nog perfect uit!

Dont's bij het sporten

  • Draag je kleding niet meer dan 1x achter elkaar. Wanneer je jouw sportkleding na het sporten direct wast, zie je er altijd fris uit!

  • Draag niet te veel make-up. Tijdens het sporten zul je namelijk bezweet raken, waardoor ook je make-up zal uitlopen. Kies daarom voor een iets neutralere look.

  • Doe niet te veel sieraden om. Deze zitten in de weg tijdens het sporten en ze kunnen makkelijk ergens in blijven haken. Bovendien heb je die sieraden tijdens het sporten helemaal niet nodig, want jouw sportoutfit spreekt voor zich!

josh-v-sporten-stijl-active-wear-collage