0
veilig betalen
0
1/04/2021

Zomer musthaves | Modetrends dames 2021

josh-v-summer-musthaves-maxi-jurk

De zomer van 2021 wordt een zomer om nooit te vergeten. Als het allemaal meezit, dan kunnen we binnen de kortste keren weer op vakantie naar het buitenland, dansen op festivals en lekker spontaan een terrasje pakken. Genoeg redenen om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen – de zomer van 2021 gaan we all out! En wat precies de trends zijn, dat lees je hier.

Oversized blazers: De zomerjas van 2021

De oversized blazer is casual & classy tegelijkertijd. Mede daardoor is de blazer een enorme trend, het kan ten slotte met elke outfit gecombineerd worden. Draag de blazer met een jurkje voor een elegante look of combineer het met een jeans en T-shirt voor een alledaagse outfit. Je kan de blazer natuurlijk ook samen met een matching pantalon dragen om zo een ultieme power look te creëren!

De oversized blazer is daarom perfect te dragen als zomerjas/tussenjas. Draag je toch liever iets anders? Deze zomerjassen zijn dit jaar ook geliefd: de cropped jacket, de spijkerjas en de trenchcoat. JOSH V speelt in op deze trends met het cropped Parcy jacket, de JV Floor spijkerjas en de Chrishell jas.

josh-v-summer-oversized-blazer-pantalon-powersuit

Maxi jurken en maxi rokken

Als je niet weet wat je aan moet trekken, dan kun je in de zomer altijd voor een makkelijke en stijlvolle maxi jurk kiezen! De maxi jurk is lang, flowy en elegant. Met een lange jurk is je outfit makkelijk gestijld en zie je er ook nog eens super chic uit. Het item is goed te combineren met hakken, boots of sandalen. Houd jij van een maxi jurk in een effen patroon? Ga dan voor de Billy jurk in de kleur bronze. Toch liever een printje? Ga dan voor de nougat cream variant!

Ook een maxi rok is ideaal voor de zomer. De rok heeft een romantische uitstraling en is mooi te combineren met een cropped top of een body. Wij zijn gek op de Verona rok gecombineerd met de Latasha top – bohemian vibes all the way! Deze gehele set is verkrijgbaar in summer ’21 drop 2.

josh-v-summer-musthaves-maxi-jurk-noreen-bag

Broeken en pantalons met wijde pijpen

Broeken met wijde pijpen zijn hipper dan ooit! Een aantal jaren geleden konden we ons niet inbeelden dat skinny jeans ingeruild zouden worden voor broeken met wijde pijpen, maar niets is minder waar. Natuurlijk houden wij ook nog steeds van skinny modellen. Een skinny broek toont namelijk je prachtige curves – iets waar wij van houden!

Maar de broek met wijde pijp mag dus ook weer! Ondanks dat JOSH V deze broeken al een tijdje in de collectie heeft, is nog niet iedereen overtuigd. Daarom geven wij een paar stijltips voor deze trend:

– Zorg dat de broek lang genoeg is, zodat hij net de grond niet raakt. Draag hem met een mooie hak voor een statement look of met een sneaker voor een hoog cool girl gehalte.

– Vind je het nog een beetje spannend om met deze trend mee te gaan? Zorg dan dat je de wijde broek met een strakke top combineert. Zo houd je de look vrouwelijk.

– Wij zijn fan van de volgende zomerse look: de Jacklin broek in combinatie met de Mori top en de Amanda heels. Voor de zomerse avonden stijl je de outfit af met de bijpassende JV Danita blazer.

josh-v-musthaves-oversized-blazer-wijde-broek

Alles in denim

Denim is super tijdloos en daarom elk seizoen terug te zien in het straatbeeld. Denim is met alles te combineren en daardoor onmisbaar in jouw summer ’21 garderobe.

Denim rok

De denim rok is een goede toevoeging aan jouw zomergarderobe. De rok is stijlvol, vrouwelijk en op verschillende manieren te dragen. Hoe je de denim rok het beste kan combineren? Draag een korte denim rok (bijvoorbeeld de JV Noelle rok) in combinatie met een leuk T-shirt zoals het Teddy strips t-shirt of het Embro t-shirt. Stijl de outfit af met een oversized blazer en een paar toffe sneakers en je bent klaar voor een dagje wandelen in het park!

Spijkerjas

De spijkerjas is niet alleen super handig als zomerjas, het is ook nog eens een tijdloos item. Het denim jacket is daarom een echte musthave. Denim is met bijna alle kleuren te combineren en mag tegenwoordig zelfs gedragen worden met andere denim kledingstukken – the denim on denim trend. Kortom: schaf deze zomer een spijkerjas aan als je er nog geen hebt!

Jeans

Last but not least: de jeans. Boyfriend jeans, mom jeans, wide leg jeans, straight jeans, skinny jeans… er zijn zoveel verschillende jeans! Wij highlighten de jeans trends van deze zomer voor je.

Boyfriend jeans / wide leg jeans

De boyfriend jeans is ook deze zomer weer terug te zien op je instafeed. Wij vinden het niet zo gek dat deze jeansstijl erg populair is, deze fit is namelijk comfy en heeft een stoer uiterlijk. Dit jaar gaan we een stapje verder (of eigenlijk wijder). De wide leg jeans van nu hebben een hoge strakke taille en lopen nog wijder uit dan normaal. Deze zomer zien we de wide leg jeans in allerlei denim– en pastelkleuren voorbijkomen, zowel met als zonder scheuren.

Criss cross jeans

Een nieuwe trend is de criss cross jeans. Deze jeans hebben een asymmetrische knoopsluiting wat zorgt voor een speels en uniek effect. Dit type broek is ideaal te combineren met een mooie zomerse top, zoals de Birdie body.

josh-v-summer-musthaves-denim-jacket

Wij zijn klaar voor de zomer – let’s make this a summer to remember! Shop nu de JOSH V Summer’21 collectie.