0
veilig betalen
0
14/06/2021

Time to shine | Alle versoepelingen op een rij

josh-v-time-to-shine-fashion

De wereld gaat langzaamaan weer open en die heerlijke joggingpakken kan je weer lekker alleen ’s avonds op de bank aan. De dagen worden langer en de vogels beginnen weer te fluiten. Hét moment om alvast de eerste lente items te shoppen. Zo kan jij straks weer buiten op het terras zitten in een fabulous outfit. Nog niet helemaal op de hoogte van de laatste trends dit seizoen? Geen zorgen, wij helpen je met het kiezen van de perfecte Spring items.

Van 2 naar 4 personen

Je mag in plaats van twee, vier personen thuis verwelkomen. Daarnaast mag je ook weer in groepen van vier buiten zijn. Dit betekent ook dat je weer met je vriendinnen kan (en misschien zelfs moet) afstemmen wat je aantrekt ;). Wij hebben wat leuke activiteiten voor je bedacht die je samen met je vriendinnen kunt doen.

Cocktail night

Een cocktail night is altijd een goed idee! Stem met je vriendinnen af wie welke cocktail maakt en serveer ze in rondes. Wij hebben ter inspiratie een heerlijk cocktail recept voor jou uitgekozen.

Sex on the beach

Een all-time favorite: de sex on the beach. Zomers en altijd goed.

Benodigdheden:

  • 30 ml vodka

  • 15 ml peachtree likeur

  • 60 ml sinaasappelsap

  • 45 ml cranberrysap

Schenk de 30 ml vodka en 15 ml peachtree likeur in een mooi cocktail glas. Doe vervolgens tot 4/5 gedeelte van het glas de 60 ml sinaasappelsap hierbij. Voeg als laatste de 45 ml cranberrysap eraan toe en je cocktail is klaar!

Tip: roer de cocktail niet zodat je de mooie kleurlagen behoudt.

Dagje strand

Eindelijk kunnen we van de warme temperaturen genieten. Bij mooi weer hoort natuurlijk een dagje strand met vriendinnen. Neem een grote handdoek en een koelbox vol lekkere hapjes en drankjes mee en trek je mooiste bikini of badpak aan. Onze favoriete beach look: de JOSH V Zadie bikinitop en het JOSH V Zemora bikinibroekje in de kleur summer skin. Draag hier de JOSH V Dahlia shorts en JOSH V Katia blouse bij voor als het ’s avonds afkoelt – beachy vibes all the way!

josh-v-time-to-shine-josh-veldhuizen-swimwear

Van 06.00 uur tot 22.00 uur kroegen en cafés open

Vanaf nu kun je van 06.00 uur tot 22.00 uur in je JOSH V outfit shinen op het terras. Heb jij al een nieuw record gezet? Je bent vanaf nu ook niet meer afhankelijk van het weer, je kan namelijk ook weer lekker binnen zitten. Denk er in ieder geval aan om laagjes aan te trekken, gezien de temperaturen dalen naarmate het later wordt ;).

Ons favoriete, zomerse terras look:

De JOSH V Miah jurk in de kleur Whisper White gecombineerd met de JOSH V Amanda heels in de kleur Ecru + de JOSH V Noreen bag in de kleur Cream. Neem de JOSH V Chrishell jas mee voor als het ’s avonds afkoelt.

Alcoholverkoop naar 22.00

Ook is de alcoholverkoop naar 22.00 verlengd. Spontaan ’s avonds een wijntje drinken kan dus weer!

josh-v-time-to-shine-witte-jurk

Welness en zonnestudio’s

In deze tijden is het af en toe heerlijk om even helemaal tot rust te kunnen komen. En waar kan dat nou beter dan in de spa? Tijd om je bikini of badpak uit de kast te trekken en te genieten van je welverdiende me-time!

Wat is jouw favoriete spa look? Als je de laatste trends volgt, dan is de JOSH V Anya badpak echt iets voor jou. Wil je een wat meer klassiekere look? Kies dan voor de JOSH V Zadie bikinitop met het Zemora bikinibroekje. Leuk om te weten: Binnenkort worden er nieuwe JOSH V handdoeken gelanceerd!

Ben je toch nog een beetje onzeker over witte benen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ook de zonnebankstudio’s mogen weer open. Wij hebben alvast de leukste JOSH V outfits op een rij gezet zodat jij je bruine benen kan showen:

  • De JOSH V Patty jurk in de kleur Caramel, met de chique Maartje heels in de kleur Latte. Een prachtige outfit voor een romantisch diner.

  • De JOSH V Freya jurk in de kleur Meringue, deze kleur geeft je een ultiem zomer gevoel

  • De JOSH V Milo body met de JOSH V Xara shorts. Casual, maar toch stijlvol.

josh-v-time-to-shine-dress-beige

Pretpark

Time for fun! De pretparken waren al open, maar vanaf nu mag je ook weer naar de binnen attracties. Dit is de ideale JOSH V outfit voor een dagje pretpark: De JOSH V Farah top en de JOSH V Serenity short in de kleur shell afgestijld met de JOSH V Walker sneakers. Gegarandeerd stylish en comfy.

josh-v-time-to-shine-active-wear

Bioscoop en musea

In Nederland komen helaas ook koudere en regenachtige dagen voor in de zomer. Gelukkig kun je inmiddels weer een avondje naar de bioscoop of een dagje naar musea als dit het geval is. Niet alleen leuk met je moeder, zus, vriend of vriendin, maar ook ideaal met je date. Want zeg nou zelf, een leuke date bedenken was lastiger dan ooit in de afgelopen periode! Hierbij de leukste outfits voor bioscoop en musea:

  • Romantische look: De JOSH V Joelle jurk in de kleur summer skin

  • Casual look: Het JOSH V Teddy stripe t-shirt gecombineerd met de JOSH V Jayla blazer en JOSH V Xara short

  • Feminine look: De JOSH V Eevie top gecombineerd met JOSH V Murielle rok

josh-v-time-to-shine-co-ords

Met deze versoepelingen zetten we eindelijk de eerste stappen richting het ‘oude normaal’. We hebben een mooi vooruitzicht voor de komende zomer. Wij kunnen niet wachten om het afgelopen jaar goed in te halen!