0
veilig betalen
0
21/12/2018

Top 10: cadeautjes voor de feestdagen

josh-v-cadeautjes-feestdagen-desk

De feestdagen komen eraan en daar horen natuurlijk cadeaus bij. This is the ultimate time to surprise your loved ones. Nog net op de valreep geven wij jou een aantal tips mee voor de perfecte kerstcadeautjes. Deze top 10 mag absoluut niet ontbreken onder jouw kerstboom!

Oorbellen

Er zijn maar weinig cadeaus die kunnen tippen aan een mooi paar oorbellen. Oorbellen kunnen je outfit helemaal afmaken en laten je gezicht stralen. Ze zijn in alle maten en kleuren te verkrijgen en daarom geschikt voor ieder type vriendin, zus of moeder. Kies je ervoor om dure oorbellen cadeau te geven waar iemand voor lange tijd profijt van heeft, of ga je toch liever voor een paar minder dure oorbellen die precies leuk zijn bij die ene outfit?

josh-v-cadeautjes-feestdagen-oorbellen

Armbanden

Ook armbanden zijn in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar en daarom het ideale cadeautje om aan iemand te geven. Armbanden worden steeds populairder en tegenwoordig worden er vaak meerdere armbandjes bij elkaar gedragen. Naast deze fijne armbandjes zijn de armbanden met quotes ook echt helemaal hot!

josh-v-cadeautjes-feestdagen-armbanden

Kettingen

Fijne en korte kettingen zijn awesome! Combineer verschillende lengtes met elkaar en creëer elke keer een andere look. Je kan de kettingen met veel verschillende outfits combineren en daarom is het een perfect cadeau.

josh-v-cadeautjes-feestdagen-kettingen

Sjaals

Of je nou een zomer of winter cadeau zoekt, een sjaal komt altijd van pas! Een sjaal heeft twee belangrijke functies; het zorgt voor extra warmte en hij maakt je look fabulous. In de zomer zijn vooral de dunne, gekleurde en korte sjaaltjes een perfect cadeau, terwijl je in de winter overladen wordt met dikke, grote en warme sjaals. Sjaals zijn steeds meer trend gebonden, dus zeker een gift idea voor die ene fashion vriendin.

josh-v-cadeautjes-feestdagen-sjaal

Zonnebril

Zodra de eerste zonnestralen zich weer laten zien, kan je eindelijk je zonnebril weer tevoorschijn halen. Deze musthave beschermt je ogen tegen UV-straling en ander fel licht. Heb jij hem niet nodig ter bescherming? Dan kan je hem natuurlijk altijd nog dragen als accessoire!

josh-v-cadeautjes-feestdagen-zonnenbril

IT-shirt

Het onmisbare item uit je kast, een IT-shirt! Dit geweldige shirt kan je outfit helemaal compleet maken. Van simpele tot opvallende IT-shirts, er is voor elk wat wils! Of je hem nou in de zomer draagt met een leuk broekje, of dat je hem liever in de winter door draagt met een jasje eroverheen, it’s always awesome.

josh-v-cadeautjes-feestdagen-it-shirt

Telefoonhoesjes

Een telefoonhoesje is niet alleen beschermend maar ook nog eens super leuk! Ze zijn te krijgen met leuke daily quotes voor motivatie of met leuke printjes om je telefoon net wat meer aan te kleden! Welke kies jij?

josh-v-cadeautjes-feestdagen-telefoonhoesjes

Laptophoes

Onze laptop is our best friend! Om deze goede vriend te beschermen tegen krassen of stoten is een laptophoes perfect! En net zoals bij een telefoonhoesje is dit the ultimate gift om cadeau te geven. Maar de laptophoes is niet alleen leuk om cadeau te geven… Hoe cool is het als je een statement kan maken in de schoolbanken of op kantoor met je geweldige laptophoes?!

josh-v-cadeautjes-feestdagen-laptophoes

Postcards

Via postcards kan je makkelijk leuke en persoonlijke berichtjes versturen. Heb je toch voor een fysiek cadeautje gekozen? Vul je gift dan aan met een leuke postcard! Wanneer je voor de quote postcards gaat is het eventueel ook leuk om je kamer hier later mee te decoreren.

josh-v-cadeautjes-feestdagen-postcards

Giftcard

Wanneer je moeite hebt om een keuze te maken is een giftcard het perfecte cadeau. Je vriendin kan in dit geval zelf haar cadeautje uitkiezen, altijd goed en super leuk om te geven en te krijgen!

josh-v-cadeautjes-feestdagen-giftcard

WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!