0
veilig betalen
0
18/06/2018

Trending denim

josh-v-trending-denim-desk

Denim is ook dit jaar weer super populair. Jouw favoriete denim jeans of denim jacket mag deze zomer dus ook niet ontbreken. Wanneer jij nog niet precies weet welk item jouw favoriet is, hebben wij een lijstje voor je gemaakt met our favourite picks! Kun je daarna nog steeds niet kiezen? Koop ze dan gewoon allemaal! Van denim heb je namelijk nooit genoeg.

Denim musthaves

Denim skirt

Super populair op dit moment is de spijkerrok. Dit item kun je met heel veel andere kledingstukken combineren, waardoor er heel veel verschillende lookjes mogelijk zijn. Combineer de spijkerrok met een statement T-shirt en witte sneakers, wanneer je een casual look wilt creëren. Je bent dan helemaal on trend. Is het lekker warm buiten en wil je gaan voor de ultieme zomerse look? Draag de spijkerrok dan met een crop top en leuke loafers. Voeg zomerse accessoires toe, zoals bijvoorbeeld een zonnebril of mooie sieraden en je bent ready to go. Ben je op zoek naar de perfecte festival outfit? Combineer de rok dan met een off- the-shoulder- top. Voeg leuke sieraden toe, zoals bijvoorbeeld een aantal mooie armbanden of knoop een sjaaltje in je haar. Hello boho vibes! Wanneer je toch liever een stoerdere look wilt creëren, kun je ook kiezen voor een zwarte denim rok. Combineer dit met een leren jacket en stoere boots en je look is compleet. Wanneer je op vakantie gaat, is de spijkerrok ook onmisbaar. Je kunt dit item namelijk ook heel goed dragen over je bikini. Ook na een dag op het strand zie jij er dan nog steeds fashionable uit.

josh-v-trending-denim-jacket

Denim jeans

De denim jeans is natuurlijk een echte essential. Je kunt deze dragen naar je werk, maar ook is dit item perfect om een casual look mee te creëren. Erg populair op dit moment is de high waisted jeans. Deze broek heeft een hoge taille, waardoor je benen extra lang lijken. Wie wil dat nu niet?! Deze broek is goed te combineren met bijvoorbeeld een crop top. Deze sluit dan mooi aan op de broek. Een andere populaire jeans is de boyfriend jeans. Deze broek sluit bij de heupen mooi aan, maar valt aan de onderkant iets losser. Deze broek zit super lekker, maar laat tegelijkertijd ook je vrouwelijke vormen zien. Met deze jeans creëer je super makkelijk een stoere fashionable look. Ten slotte mag ook de skinny jeans natuurlijk niet ontbreken. Dit is een nauw aansluitende broek, die geschikt is voor elke gelegenheid. Wil je jouw look extra speciaal maken? Kies dan voor een jeans met een uniek design. Veel spijkerbroeken zijn tegenwoordig namelijk bewerkt met patches, parels, of een speciale wassing. Daarnaast is ook de ripped jeans altijd een hele goede keus! In de zomer ga je natuurlijk voor de korte variant: de denim short!

josh-v-trending-denim-jeans

Denim blouse

Ook de denim blouse is een van onze favorites. De denim top is eindeloos te combineren, so we love it! De denim blouse kan bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met een jeans. Wanneer je kiest voor een high waisted jeans kun je de blouse aan de onderkant knopen. Je krijgt dan een leuke denim crop top. Ook kun je er voor kiezen om de denim blouse open te dragen. Draag hier dan een witte top onder en je creëert instantly een fashionable en casual look. Ook kan de denim blouse goed gecombineerd worden met een rok. Draag er bijvoorbeeld een denim rok bij of een mooie lange maxi skirt. Zo geef je jouw vrouwelijke outfit een stoerdere touch.

josh-v-trending-denim-top-with-skirt

Denim jacket

Ten slotte mag ook het denim jacket niet ontbreken. Dit is het perfecte item voor de lente en de zomer. Wanneer je dit item combineert met een rok of jurk, krijg je direct een stoere vrouwelijke look. Ook kan het denim jacket gedragen worden met een zwarte jeans en een wit T-shirt. In de zomer kan dit jacket bovendien ook worden gedragen in combinatie met een short. Rock the denim on denim look! Wil je extra opvallen? Kies dan voor een oversized model of een jacket met teksten en applicaties.

josh-v-trending-denim-outfit

Denim on denim

Verschillende denim items kun je ook goed met elkaar combineren. Van denim hebben wij namelijk nooit genoeg! Combineer een jeans bijvoorbeeld met een denim blouse, of match een denim jacket met een denim rok, short of skinny jeans. Awesome! Wanneer je een stoere look wil samenstellen, draag dan een oversized denim jacket met een boyfriend jeans. Wil je liever een casual chique look? Combineer dan een denim rok met een mooie denim top. Wanneer je verschillende denim items met elkaar combineert, is het een goed idee om ook een aantal luxe accessoires toe te voegen. Bijvoorbeeld mooie statement pumps, metalen sieraden of een luxe tas. Je outfit krijgt dan ook direct een luxe uitstraling. Een extra tip: draag denim items in een lichtere kleur nooit op plekken die je liever niet wilt benadrukken. Draag op deze plekken juiste een donkere kleur denim. Donkere kleuren kleden namelijk mooi af!

josh-v-trending-denim-inspiratie-collage