0
veilig betalen
0
12/05/2018

Zomervakantie outfit inspiratie

josh-v-zomervakantie-outfit-tips-nederland

Het is bijna zomer en dus is het ook bijna tijd voor vakantie! Een avontuurlijke road trip, een weekend naar jouw favoriete festival, een heerlijke zonvakantie of een awesome citytrip. We love it all! Ook op vakantie wil jij er natuurlijk super fashionable uitzien en het is dus ook heel belangrijk om de juiste items in te pakken. Om inpak stress te voorkomen, geven wij jou een aantal handige tips, zodat jij er op vakantie super pretty uitziet!

Essentials

We zullen beginnen bij de essentiële items die je nooit mag vergeten! Geloof ons, hier kun je echt niet zonder. Zorg er ten eerste voor dat je altijd je portemonnee bij hebt met daarin genoeg contant geld en je bankpas. Neem daarnaast ook altijd je paspoort mee. Tegenwoordig heb je hele leuke hoesjes om je paspoort in op te bergen. Een win-win situatie dus! Dit hoesje is bovendien ook erg handig om je vliegticket in te bewaren. Neem ten slotte ook altijd je telefoon mee op vakantie! Zo kun je altijd contact houden met je friends & family at home en je kunt met je telefoon de mooiste foto’s maken. Zo weet je zeker dat je deze te gekke vakantie nooit meer gaat vergeten! Neem een mooie handtas mee, zodat je al deze spullen makkelijk kunt opbergen. Extra voordeel: deze tas is ook de perfecte accessoire!

josh-v-zomervakantie-outfit-essentials

Fashion

Bikini’s & badpakken

Een bikini of badpak mag natuurlijk niet in jouw koffer ontbreken. Zo weet je zeker dat je er op het strand en aan het zwembad super fabulous uit zult zien. Bikini’s en badpakken zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en kleuren, dus er is voor iedereen een geschikte optie. We want them all! Een bikini is natuurlijk de all-time favourite. Kies een model of print die bij jou past, of stel zelf jouw perfecte bikini samen. Tegenwoordig zijn ook de badpakken super populair. Wil je gaan voor die extra sexy look? Kies dan voor een badpak die iets hoger uitgesneden is, of voor een badpak met een iets dieper decolleté. We love it!

josh-v-zomervakantie-outfit-tips-bikini

Jumpsuits

Je maakt jouw bikini of badpak nog specialer wanneer je er een jumpsuit bij draagt. Dit item maakt jouw outfit helemaal compleet. Vaak is de jumpsuit gemaakt van een luchtige stof. Ideaal dus wanneer het op jouw vakantie bestemming lekker warm is. De jumpsuit trek je super snel over je bikini aan, waardoor je er instantly super fashionable uitziet. Ook een pareo, sarong of lace dress zijn ideaal!

josh-v-zomervakantie-outfit_inspiratie_jumpsuit

Shorts en rokken

Ga je een strandwandeling maken of een dagje shoppen? Dan zijn een mooi rokje of een fashionable short onmisbaar! Deze items zijn perfect voor de zomer en je ziet er direct awesome uit. Bovendien kun je een rokje of short combineren met heel veel andere items. Dit is erg handig, vooral wanneer er eigenlijk niet meer zoveel plaats is in je koffer! Combineer de short met een fashionable T-shirt en sneakers en je bent ready to go! Ook wanneer je de short combineert met mooie sandaaltjes en een leuke top zie je er weer super uit! Het rokje kun je combineren met een mooie blouse of top. Wil je gaan voor dat extra wow-effect? Combineer het rokje dan met mooie hakken!

josh-v-zomervakantie-outfit-inspiratie-short-top

Avondjurk

Wanneer het avond wordt, is dit item onmisbaar! Ga je uiteten, een avond uit of heb je een romantische date gepland? De avondjurk de perfecte keus. Met deze jurk zie jij er super vrouwelijk en fabulous uit. Wie wil dat nu niet? Natuurlijk kun je ook kiezen voor een korter jurkje zoals een leuke cocktail dress. Voeg hier mooie accessoires aan toe en your look is complete!

josh-v-zomervakantie-outfit-avondjurk-zwart

Accessoires

Ook accessoires mag je natuurlijk niet vergeten! Neem ten eerste altijd een paar mooie kettingenoorbellen of armbanden mee. Dit maakt elke outfit net iets specialer. Bovendien mogen deze items ook niet ontbreken bij die perfecte evening outfit. Neem daarnaast een leuke zonnebril mee, die matcht bij jouw bikini of accessoire om mee te nemen naar het strand. Vergeet ten slotte ook niet een leuke hoed of pet. Een stoere pet of fashionable strohoed maakt jouw outfit helemaal compleet, maar daarnaast wordt ook je hoofd beschermd tegen de zon!

josh-v-zomervakantie-outfit-accessoires

Schoenen

Het liefst nemen we altijd zo veel mogelijk schoenen mee, want schoenen heb je namelijk nooit genoeg. Helaas is je koffer dan meestal te klein. Kies daarom schoenen die makkelijk te combineren zijn. Een paar mooie sandalen of coole sneakers zijn ideaal voor overdag. Ze passen goed bij je outfit en je krijgt geen pijn aan je voeten wanneer je de city gaat verkennen. Daarnaast mag ook een paar slippers niet ontbreken. Deze zijn perfect om te dragen naar het strand, of tijdens een dagje aan het zwembad. Neem ten slotte ook je favoriete pumps mee. Deze zijn mooi voor in de avond. Bijvoorbeeld in combinatie met jouw sexy avondjurk!

Verzorgingsproducten

Zonnebrand & aftersun

Ook deze producten mogen niet vergeten worden. Een goede huidverzorging is namelijk super belangrijk! Door de zon en het zee water wordt je huid namelijk extra snel aangetast. Gebruik voor en tijdens het zonnen altijd een goede zonnecrème die past bij je huid. Zo weet je zeker dat je niet gaat verbranden, maar krijg je wel een lekker kleurtje. In de avond is het belangrijk om je in te smeren met after-sun. Hierdoor blijft je huid goed gehydrateerd en je kleurtje blijft langer mooi!

Haarverzorging

Zorg ook altijd goed voor je haren. Wanneer je veel in de zon zit, of wanneer je veel in aanraking komt met water, kan je haar droog aan gaan voelen. Gebruik daarom in de zomer altijd een shampoo die een voedend effect heeft op je haren. Ook is het belangrijk om je haar ook te wassen met conditioner. Wanneer je dit doet, blijft je haar lekker zacht en gaat het meer glanzen! Wil je jouw haren extra verzorgen? Koop dan een speciaal haar masker. You will look fabulous!

josh-v-zomervakantie-outfit-inspiratie-collage